....

Sweet Cabaret va ofera fantezii dulci de ciocolata, o simfonie de senzatii...de lunga durata...


Un buchet de flori, o sticla cu sampanie si o cutie cu praline poate parea un cliseu, dar iubirea are gust de ciocolata si se poate ca o simpla cutie de praline sa transforme doi oameni in suflete pereche.


Sa patrundem impreuna in lumea fermecata a ciocolatei...

duminică, 27 iunie 2010

La ciocolaterie si nu la farmacie



Indicatii terapeutice :
“Comprimatele de ciocolata” se recomanda in tratarea urmatoarelor afectiuni:

Stres- Sunteti stresati? Mancati ciocolata.Ciocolata contine magneziu despre care se stie ca este aliatul numarul 1 in lupta impotriva stresului.Foarte multe studii au confirmat ca acest mineral contribuie eficient la prevenirea consecintelor negative ale stresului, ca iti da incredere in tine si te incarca cu energie.Totodata o alimentatie bogata in magneziu reduce riscul de tip 2, reduce presiunea arteriala si are un efect pozitiv si in incetinirea evolutiei osteoporozei la femeile aflate la menopauza.

Detoxifiant- Cacaoa are o capacitate antioxidanta de 5 ori mai puternica decat a ceaiului negru si de 3 ori mai mare decat a ceaiului verde si a vinului.

Tensiune arteriala- Scade si regleaza tensiunea .Efectul este pus pe seama continutului de polifenol din ciocolata.

Toximie gravidica- Ciocolata protejeaza femeile in timpul sarcinii.Daca este consumata zilnic ,ciocolata reduce intr-o proportie de 69% riscul de pre-eclampsie.

Colesterolul “rau”- Ciocolata si cacaua te pot scapa de acele proteine programate incorect si de colesterolul “rau”.Gratie flavonoidelor pe care le contine si care au proprietati puternic antioxidante se favorizeaza productia de colesterol “bun”.De asemenea , vitamina B3 existenta in ciocolata , reduce depunerea de grasimi pe artere.
Reactii adverse:
Posibil sa zambiti mai des.

Asa ca nu aveti nevoie nici de sfatul medicului si nici de reteta , poate trebuie sa stati la coada sa cumparati o cutie cu bomboane ..de ciocolata…?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu